Gökçeler İlkokulu

WEB https://gokcelerilkokul.meb.k12.tr
Adres : GÖKÇELER KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ GOKCELER ILKOKULU VE ORTAOKUL BLOK NO 123 ALTINTAŞ / KÜTAHYA
VİZYON : Vizyonumuz; eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz; mutlu, öz güvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal (tam gün)
Servis : Günlük her sabah köyden ilçeye/ile minibüs imkanı vardır.
Ulaşım : Şahsi araçlarımızla ulaşım sağlamaktayız.
Yerleşim Yeri : Gökçeler Köyü / Altıntaş / KÜTAHYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Altıntaş ilçe merkezine 20 km. Kütahya il merkezine 50 km. uzaklıktayız.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Her yıl okulumuz öğrenci ve öğretmen kadrosu ile ilçede düzenlenen spor müsabakalarına katılmaktayız. Ayrıca ortaokul kız futsal takımımız ile il turnuvalarında her yıl yer almaktayız.
Bilimsel Etkinlikler : Ortaokul öğretmen ve öğrencilerimiz ile düzenli olarak TÜBİTAK-4006 bilim fuarı yapmaktayız.
Proje Çalışmaları :